To obtain your registration ID "Invitation Code", please send your request to: [email protected]
Dear Respected Members, please abide by the rules of the forum and avoid posting unacceptable comments or illegal software. Thanks!
If your a registered member in MHH and your not able to login or recover your account, Kindly contact [email protected]

Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 1 Votes - 1 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Insite 7.6 problem
01-11-2017, 08:02 AM
Post: #1
Insite 7.6 problem
Whats happening is I installed and licensed Insite 7.6.2 SP5 on a new windows 10 laptop. Installed the latest drivers for Inline 6 and Nexiq USb link 2. All went well. When testing the drivers all worked like they should. When i try connecting to ecm it gives code that ''communications between datalink and ecm cannot be established or has been lost'' codes 5023 and 5024. sometimes its one and sometimes the other. Both adapters same result. I can then take another laptop that i always use and connections are perfect on both datalinks. With the windows 10 laptop i tried 3 different trucks and constantly have the same connection to ecm issue. Any input will be appreciated as always.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Messages In This Thread
Insite 7.6 problem - Starlight - 01-11-2017 08:02 AM
RE: Insite 7.6 problem - Starlight - 01-11-2017, 09:21 AM
RE: Insite 7.6 problem - Nomorenoless - 01-11-2017, 10:58 AM
RE: Insite 7.6 problem - TestProbe - 01-11-2017, 10:55 AM
RE: Insite 7.6 problem - Starlight - 01-11-2017, 04:36 PM
RE: Insite 7.6 problem - tres8 - 01-11-2017, 04:43 PM
RE: Insite 7.6 problem - Jonny Rotten - 01-11-2017, 04:41 PM
RE: Insite 7.6 problem - Nomorenoless - 01-12-2017, 06:40 AM
RE: Insite 7.6 problem - Starlight - 01-12-2017, 08:41 AM
RE: Insite 7.6 problem - sp33d - 01-12-2017, 01:56 AM
RE: Insite 7.6 problem - dp3974 - 01-12-2017, 05:03 AM
RE: Insite 7.6 problem - Nomorenoless - 01-14-2017, 07:35 PM

Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  PROBLEM INSITE 7.6.0.272 Guevinator 4 103 01-18-2017 10:04 AM
Last Post: 13stunna
  Had a problem win Insite 7.6.2.240 SP5 today IROC 10 467 01-17-2017 05:12 AM
Last Post: IROC
  problem insite 7.6.0.272 Guevinator 14 478 01-13-2017 07:25 AM
Last Post: Ryandraco
  "INSITE could not start a critical INSITE service" Offroadnt 7 413 12-02-2016 10:24 AM
Last Post: strats78
  Insite 7.6 Problem mjisaac 5 320 11-11-2016 01:15 PM
Last Post: Graglor
  Insite 8.1.4 calibrations & Insite 7.6.2.240 SP5 fang88 10 1,701 10-17-2016 08:49 AM
Last Post: smokn stacks
  Cummins Insite Problem solarant 22 3,179 09-12-2016 06:22 PM
Last Post: Nm86
  cummins insite and nexiq usb problem gonzagnr2 20 10,601 06-04-2016 08:59 AM
Last Post: bullseyemods
  DAF LF with cummins engine via cummins insite problem caiyuanzhangla 1 894 05-09-2016 03:05 AM
Last Post: mathura
AA+MHH INSITE 7.6 - Monitoring Registred Dates Problem acfbh2003 2 517 04-08-2016 04:10 AM
Last Post: acfbh2003



User(s) browsing this thread:
1 Guest(s)

Return to TopReturn to Content