Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[Audi MMI 3G+] Still got start screen Audi SQ5 after flash

1
Hi guys,

I got 3GP+ unit from Japan, which can't start propetly.
After turning on still got start screen Audi SQ5.

Unit was flashed with K900 software.

In Putty got strange error:
Quote:!PPC: CIOCPresCtrlPersistence::processResponseDataSetReadBuffer: DATASET_BUS_ASSIGNMENT_COMPLETE CRC not ok; different CRCs: receivedCRC = 0x0; calculatedCRC = 0xb441; sending empty buffer[MSG]@6274 (122921.43): Registering component OnOffPresCtrl a

What you think about that?

Thank you very much for help Smile

Attached Files Thumbnail(s)
   
.rtf

3GP.rtf

2
53.03 KB
Thanks given by:
2
This is custom startup logo, you must reflash unit with standard logo
Thanks given by:
3
Reflash V850 with that same firmware also.
PIC Microcontroller programmer
Thanks given by:
4
What logo do you need ? Change by coding
Audi MMi 2G 3G MIB, BMW CCC CIC  Ford FX  NX Citroen Peugeot RNEG2 RT6 RT4 Repair 
Conversion USA to EU
Polish menu + Polish Lector for all Cars NOT FOR SALE !
Thanks given by:
5
Start with a emergency Update
Thanks given by:
6
(12-02-2019, 01:35 AM)robot Wrote: Start with a emergency Update
Not working by emergency ....just coding VCDS or VCP or something else
Audi MMi 2G 3G MIB, BMW CCC CIC  Ford FX  NX Citroen Peugeot RNEG2 RT6 RT4 Repair 
Conversion USA to EU
Polish menu + Polish Lector for all Cars NOT FOR SALE !
Thanks given by:

Possibly Related Threads…

 
Replies: 4
Views: 222
11-27-2019, 12:12 AM
 
Replies: 0
Views: 120
11-23-2019, 04:01 PM
 
Replies: 3
Views: 303
10-29-2019, 10:06 PM
 
Replies: 1
Views: 126
10-28-2019, 08:36 PM
 
Replies: 2
Views: 254
10-18-2019, 06:12 PM
Users browsing this thread: 1 Guest(s)