To obtain your registration ID "Invitation Code", please send your request to: [email protected]
Please note that, guests have limited sections to view!!!
Dear Respected Members, please abide by the rules of the forum and avoid posting unacceptable comments or illegal software. Thanks!
If you are a registered member in MHH and not able to login or recover your account, Kindly contact [email protected]

Thread Rating:
  • 7 Vote(s) - 2.71 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
SOS!!Need help
#1
Hi guys,

a car had a faulty DPF. We installed a dpf off file. Everything was done normally. Electricity is fine around the vehicle and engine fires up. It is driven fine on road but we got ESP enable light and we can't communicate with a scan tool with the ECU

Toyota Yaris 1400cc Diesel 2012 model.

Any ideas?

Thank you in advance. I attach the photo from the dashboard. Check engine is probably related to the dpf


Attached Files
33528379_10216060781610388_4289596933317591040_n.jpg
File Type: .jpg
Downloaded: 29 times
Size: 75.41 KB

Reply
Thanks given by:
#2
have you checked basic things like fusses , connection to ABS module?
Reply
Thanks given by: TuningIsArt
#3
if you write ori back all is ok or sames problem ?
Reply
Thanks given by: TuningIsArt
#4
ECU was sent to a dealer. He told me that connections, fuses are ok (not sure but let's say they are ok). If I install back the original file and remains what should we check?
Reply
Thanks given by:
#5
(05-25-2018, 12:18 AM)TuningIsArt Wrote: ECU was sent to a dealer. He told me that connections, fuses are ok (not sure but let's say they are ok). If I install back the original file and remains what should we check?

Check if the error comes back!
[Image: Motor_logo21.png]
Reply
Thanks given by: TuningIsArt
#6
Yes mate I got it. Let's say that the error comes back and we still cant communicate via scan tool with the ECU
Reply
Thanks given by:
#7
mate, you need to try original file first.
this will eliminate a bad file if it doesnt rectify the problem.


what else has been done to the car between delete and fault?
049
thanks and reps go a long way!
Beer
Reply
Thanks given by:
#8
Problem was fixed. CAN-H pin was damaged. We replaced it and everything is fine now. Thank you for your help guys
Reply
Thanks given by:




Users browsing this thread:


This forum is for experimental & educational purposes only. As such, it is not acceptable whatsoever to post any software that requires a license on this forum. If any member does this, she/he will be revoked her/his membership forthwith. The forum greatly appreciates the cooperation of its members on this critical issue.
Best Viewed with Chrome.