Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Techstream no interface in 'VIM Select'

10
Just reinstalling hds / mvci fix the issue or have to reinstall techstream also ?

Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk
Toyota/Lexus Flash files (USA)
Dodge flash files
Hyundai / Kia Immo off (gas)
Thanks given by:
11
(03-17-2019, 05:22 AM)MrPhil Wrote: Had this problem also some time ago.

Something about software conflict. If you have HDs, IDS or JLR installed on the same computer, I'd start by getting an OS where none of them is installed. It's not happening for everyone so I can't tell which exact circonstances Makes this happens
Yes you are right, i had it with mazda ids
Thanks given by:
12
(08-15-2019, 05:02 AM)MrPhil Wrote: Just reinstalling hds / mvci fix the issue or have to reinstall techstream also ?

Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk

No need to reinstall Techstream. Just HDS with MVCI.
Thanks given by:
13
No need to uninstall. Go to regedit > Computer\HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\WOW6432Node\passthrusupport\











xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx-----if you have any entry saying SPX-Device > Delete it!
Thanks given by: iDIDNTdoIT
14
thank you so much, was driving me nuts why was greyed out. In more than one PC too.
Deleted SPX-Device and voila, works.
Your mileage may vary......................
Thanks given by:

Possibly Related Threads…

 
Replies: 27
Views: 5,930
07-27-2020, 01:50 AM
 
Replies: 23
Views: 4,102
07-15-2020, 07:05 AM
 
Replies: 2
Views: 1,184
07-12-2020, 04:10 PM
Users browsing this thread: 1 Guest(s)