Thread Rating:
  • 37 Vote(s) - 3.16 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

WOW! update 5.00.3 to 5.00.4 ENG + any language now...

10
hi,

i made the update -> all flawless

but now my wuert is in english -> any chance to turn it back to german?

br
Thanks given by: Chri1911 , mileage , batko
11
Hi,
Is there a way to use Delphi 213.3.3 in Delphi AND THIS update with WOW without re-flashing VCI every time I want to swap from one Program to the other?

Thanks
Thanks given by:
12
Copy firmware folder form Delphi/Autocom to WOW (wow\ac_diagnosis_module\firmware) and start firmwareupdate in WOW
Thanks given by: r66r66 , miroslav
13
Hi,

OK have copied both supplied temp folders to Wow install folder, start prog, nothing still remains and works as 5.003. NO update connected or not connected to VCI which is Delphi DS150e new.

Any thoughts would be appreciated.
Running 1331 firmware by the way from Delphi/Autocom

Thanks
Thanks given by:
14
(05-19-2014, 11:51 PM)carl13 Wrote: Hi,

OK have copied both supplied temp folders to Wow install folder, start prog, nothing still remains and works as 5.003. NO update connected or not connected to VCI which is Delphi DS150e new.

Any thoughts would be appreciated.
Running 1331 firmware by the way from Delphi/Autocom

Thanks
Copy the contents of both folders to the folders of the same name in Wow

Good luck.
Thanks given by:
15
(06-04-2014, 11:07 AM)emifive Wrote:
(05-19-2014, 11:51 PM)carl13 Wrote: Hi,

OK have copied both supplied temp folders to Wow install folder, start prog, nothing still remains and works as 5.003. NO update connected or not connected to VCI which is Delphi DS150e new.

Any thoughts would be appreciated.
Running 1331 firmware by the way from Delphi/Autocom

Thanks
Copy the contents of both folders to the folders of the same name in Wow

Good luck.

Hi,
OK, running Windows 8.1,
Have installed WOW - SdCard/Virtual Disk Drive/Wow.
NEVER had the Two Temp Folders in above install Directory; so just Pasted the upgrade temp_xxx folders into the install folder.

No Other references to Wow on the C: Drive in Program Files or Program Data etc

Tried every way I know to get it to update but it wont have it.

C
Thanks given by:
16
Open file tmp_basics and copy contents into
C:\Users\Public\wow\tmp_basics
then open file tmp_modules and copy contents into
C:\Users\Public\wow\tmp_modules
then start Wow and it will update itself wile starting and when it does start it will be Wow 5.00.4.

Good luck.
Thanks given by:
17
(06-07-2014, 01:10 AM)emifive Wrote: Open file tmp_basics and copy contents into
C:\Users\Public\wow\tmp_basics
then open file tmp_modules and copy contents into
C:\Users\Public\wow\tmp_modules
then start Wow and it will update itself wile starting and when it does start it will be Wow 5.00.4.

Good luck.

Hi,
Cracked it now;

Had to Delete Wow folder from sd card virtual drive,
Re install in default Public location.
Updated ok.
Updated Firmware.
Moved entire wow folder to sd card.


Runs fine.

Thanks, Carl

Thanks.
Thanks given by:
18
Hello all i have downloaded 3 times, but when i try to open ,it tells me ,its not a valid RaR file ,I am using Win zip pro 1.4
OOPS Just downloaded Win Rar and all ok , never knew Win Zip was different ,all working many thanks
Thanks given by:

Possibly Related Threads…

Peugeot
Replies: 21
Views: 2,808
11-19-2019, 09:50 AM
 
Replies: 42
Views: 1,680
11-18-2019, 05:06 PM
VW
Replies: 10
Views: 1,325
11-17-2019, 09:45 PM
AA+MHH
Replies: 332
Views: 100,502
11-13-2019, 12:32 AM
VW
Replies: 168
Views: 13,193
10-25-2019, 04:48 PM
Users browsing this thread: 1 Guest(s)