MHH AUTO

Full Version: Help to enable turbo temp sensor W203 2.2cdi
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Hi! Please Can anybody help me to correct a firmware from my Mercedes w203 220cdi 646.963. Man has made my a DPF and EGR off. But togetger switch off a both temp sensors on turbo and DPF filter. Second sensor are physicaly cut, but first sensor is stand and plugged.
Software 1037374192
Both file in attach
help anybody
For correct DPF off it needs to be disconnected.
now that you have removed them from ecu, you also need to remove physically ( dpf filter(break it inside until empty) and temperature and pressure sensors) so you get no malfunctions.
After-turbo temperature is needed to do regeneration to clean the dpf, wich you removed physically(or not?)
(12-26-2016, 12:36 PM)autoled Wrote: [ -> ]now that you have removed them from ecu, you also need to remove physically ( dpf filter(break it inside until empty) and temperature and pressure sensors) so you get no malfunctions.
After-turbo temperature is needed to do regeneration to clean the dpf, wich you removed physically(or not?)

To do regeneration is a second temp sensor on dpf filter wich is deleted. But the first sensor on turbo is on place and plugged.

Now in Star both sensors show 0 degrees.
and help to identify maps 91784, 919c8, 99fc4, 9a208, 9bbd0, 9be14, ed414, ed658
and also 91c04, 9a444, 9c050, ed894
what the axis x and y means?
help to enable temp sensor